fbpx

Szokások melyek növelik önbizalmadat

Soul Reaction

 

Önbizalom, amire vágysz

MENTORPROGRAM

 

Az Soul Reaction mentorprogram egy olyan önbizalom növelő program, amely azért jött létre,

hogy megtaláld a mindennapi egyensúlyt és újra kezedbe vedd életed irányítását.

Nem kell mindent tudnod, nem kell mindent ismerned, a  folyamat során végig támogatlak és segítelek,

hogy megismerd Önmagad.

Az álmokból, célokat. A célokból pedig valóságot teremts!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

MENTORPROGRAM

SZEPTEMBER 30 -IG ELÉRHETŐ

KORLÁTOZOTT LÉTSZÁMBAN

 

Az 5 napos kihívás után

gondolom Te is megtapasztaltad a gondolkozásmódban rejlő erőt, meditáció testedre, lelkedre ható pozitív hatásait, és megbizonyosodtál róla, hogy Te is képes vagy megváltozatni az életedet. Felismerted, melyek azok a hiedelmek, tévhitek, gondolati torzítások, amelyek befolyásolták eddig a gondolkodásodat, ezáltal viselkedésedet. Bízom benne, hogy már nem tűnik elérhetetlennek, hogy összegyűjtsd az életed bármelyik területén a fejlődésedet gátló gondolatokat, a rendelkezésre bocsátott feladataim alapján.

A Soul Reaction program megalkotójaként, fontosnak tartom, hogy Te légy életed teremtője. Céljaidat elérd, életedet irányítsad. Nem hagylak magadra.

BELSŐ BÉKE

MEGNYUGVÁS

EGYENSÚLY

FELELŐSSÉG

HATÁROK

Mi lett volna ha még hamarabb elkezdtem volna a céljaimért tenni!

Az elkeseredettség kiégéshez, majd összeomláshoz vezetett. Az állandó megfelelési kényszer, a rohanás, a negatív torzítások, befeketítették a napjaimat.  A négy gyerkőc nevelése, a folyamatos rohanás teljesen elvette az erőmet. Elveszítettem a kontrollt, csak sodródtam az árral. 

A fordulatot az önismereti munka hozta meg. Felismertem, majd megváltoztattam azokat a hiedelmeket, amelyek korlátoztak. Elkezdtem változni, fejlődni. A felismertem, hogy ha én nem változom a körülmények sem fognak megváltozni. A döntésképtelenségből kinőttem és képessé váltam DÖNTÉSEKET meghozni.

Ez az időszak, amely megtanított arra, hogy a saját életemért csak is én vagyok a FELELŐS.  Ettől kezdve tudatosan alakítom életemet és feltett szándékom, hogy saját élettapasztalataimmal és ismereteimmel támogassalak Téged is, hogy képessé váljál döntéseket meghozni, felelősséget vállalni életedért és megteremteni azt az életet, amire igazán VÁGYSZ.

A legnagyszerűbb az egészben, hogy a saját tapasztalataim és tanulmányaim során elsajátított tudást, most tálcán kínálom Neked, a SOUL REACTION programjain keresztül. A programokat úgy építettem fel, hogy megtaláld a számodra leginkább építő jelleggel bíró változatot. Végig melletted leszek a program során. Teljes mentális változáson fogsz átesni, felismerésekre teszel szert, és képessé válsz megteremteni a hozzád méltó életet!

Spórolj meg

Magadnak, több évnyi

elvesztegetett időt!

 

 

 

Én 10 évet vesztegettem el az életemből. Miért pazarolnál el Te is éveket? Megspórolhatód és megteremtheted az az életet, amire vágysz, ha megfogadod azon tapasztalataimat, amelyeket én megtapasztaltam.

ÉPÍTSD ÚJRA ÖNMAGAD! Készen állsz?

Ha érzed, hogy az összeomlás szélén állsz, lelkileg kimerültél, nincs semmihez sem kedved, nem tudsz döntéseket meghozni, azt érzed, hogy az életed romokban hever, nem ismersz önmagadra, pedig nagyon nem kellene itt tartanod, akkor olvass tovább!

– Jó lenne lelkileg felfrissülni?

– Jó lenne, ha valaki ráismerne értékeidre és leginkább arra, hogy Te is értékes ember vagy?

– Úgy érzed szeretnél stabil önbecsülésre szert tenni?

– Szeretnéd felismerni a gondolkodásodat negatívan befolyásoló gondolatokat?

– Szeretnél célokat kitűzni és azokat megvalósítani?

– Szeretnél végre felelősséget vállalni életedért?

– Jó lenne, ha valaki végig melletted lenne a folyamat során és a nehéz pillanatban rávilágítani az értékeidre?

– Téged is inspirál, ha valaki napi szinten támogat Téged, és ha kell tovább lendít a holdpontokon?

– Ha szeretnél végre álmokból célokat, célokból eredményt?

Akkor itt a SOUL Reaction programot Neked ajánlom!

Bónuszok

 

 

 

 • ,,Építsd újra önmagad” – E-book

 

 

 • ,,Vízió, célok célkeresztben” – nagy sikerű E-book, amely tartalmazza a 18 lépést, hogy elérd a célodat

 • ,,12 gátló parancs és 5 előírás, az élet megkeserítői”
videós hanganyag, segítségével felismerheted, mik a hozott
 

 

 • Vezetett meditáció 15 percben

“Én a magam részéről borzasztóan hálás vagyok minden percedért!!!! Hisz ez vezetett a sikerhez, s ahogy mondani szokták miért nem előbb… hisz
akkor nincs az a 2 első kudarc sem…”

O.Mariann

,,Mikor megkerestem Rékát a megoldandó helyzettel, már az első alkalommal tudtam, hogy jól meglátta a probléma gyökerét. Lépésről lépésre haladtunk, feladatokat adott, melyek segítettek önmagam megtalálásában, a konfliktushelyzet megoldásában. Réka nyugodt kérdéseivel, kreatív ötleteivel segített átlépni a saját gátjaimon is. Minden egyes online találkozó meghatározta a napomat, erőt adott, jókedvre derített, hiszen láttam a kiutat az útvesztőből. Réka minden egyes elakadásnál tudott úgy kérdezni, hogy magam fogalmazzam meg a választ, vagy ha nem találtam, akkor több irányt is mutatott. Biztos vagyok benne, ha a jövőben hasonló helyzetbe kerülök, már egyedül is ki tudok jönni a mélyből, mert Réka szavai, problémamegoldó gondolkodásmódja rám ragadt. Nagy hatással volt rám személyisége, mosolygós, pozitív megjelenése. Hálás vagyok, amiért kapcsolatba kerültem vele.”

Varga Lívia

“Réka, szinte a semmiből, mint egy jótevő angyal sietett a segítségemre. A betegségem mellett komoly lelki válsággal és megrekedtséggel küzdöttem. Kétségbeesett segélykiáltásokkal fordultam hozzá, amiket ő azonnal meghallott és szó nélkül segítő kezet nyújtott. A sokszor kemény és nagyon őszinte kérdéseivel, véleményével rávilágított az életemben jó néhány olyan részletre, amik nem megfelelően hatottak rám, az életem
alakítására és akár az emberi kapcsolataimra is. Mindig nagyon szorgosan és lelkesen készültem a következő alkalomra a feladatai által, amik
rendkívül sokat segítettek saját magam és a problémáim megértésében. Olyan volt, mintha már nem csak a fejemben mondogatná egy hang, hogy
indulj már meg végre, hanem fizikálisan is valaki lökdösne, hogy tessék, csináld csak, még ha nehezedre esik is, mert ez a te javadat szolgálja,
majd rájössz te is. Számomra egy csoda volt ez az egész, mert szinte először fordult elő, hogy kértem és kaptam. Ráadásul egy önzetlen,
segítőkész embertől, akinek tényleg az a missziója, hogy akár pár alkalom alatt egy személy jobbik kiadását kapja meg, egy, ha úgy
tetszik, B verziót vagy 2.0 opciót lássunk viszont, ami még sokkal jobb, mint az előző. Így ezúton is, ezzel a sok-sok leírt szóval, köszönöm
neked, hogy elkezdhetem létrehozni Oláh Barbara Viktória 2.0-s verzióját!”

Oláh Barbara Viktória

 

Tekintsd át a lehetőségeket!

Élj a lehetőséggel,  hogy a Soul Reaction életérzés a tiéd legyen?

 

VIP csomag

 • 10*60 perces online egyéni konzultáció,
 • Személyre szabott feladatok, alkalomról alkalomra
 • A találkozók között korlátlan email-váltás
 • Alkalmak között 1*30 perces telefonon elérhetőség
 • Egyéni karrierelemzés

 • A mentorálás előre egyeztetett időpontban, 6 hónap alatt járható le.
 • 5 vezetett meditációs hanganyag

BÓNUSZOK  mellé AJÁNDÉK is jár:

 • Karrierteszt

 • #14 napos önbizalom növelő kihívás

 • Önbizalom növelő tréning – megküzdesz a lámpalázzal és erősíted önbizalmadat a 25 módszerrel, amit a tréning tartalmaz.

 

Mennyibe kerül?

BASIC csomag ára

EARLY BIRD időszakban/ egy összegben történő fizetés esetén

129.000 Ft

EARLY BIRD időszak után/ részletfizetés esetén

149.000 Ft

Soul Reaction® VIP

 

 • A VIP csomagot 10 FŐNEK TUDOM BIZTOSÍTANI
 • A VIP csomag egy hosszú távú együttműködést nyújt a számodra. Hatékonysága és eredményessége garantált. Ezért is vállalok a munkámra 100%-os garanciát. 
 • A VIP csomag 10 alkalmas konzultációt foglal magában, az alkalmak között napi szintű feladatokat adok, amelyek még inkább elősegítenek abban, hogy elérd a célodat.
 • Az alkalmak között lehetőséged van egy 30 perces telefonbeszélgetésre is, amennyiben megerősítésre van szükséged egy adott szituációban.

 

 

Soul Reaction® VIP

A termék megvásárlását követően felveszem veled a kapcsolatot. Időpontot egyeztetünk a 1. alkalomra, ahol apró részletekig átbeszéljük a Te igényeidet, elképzeléseidet, és az elakadásodat. A mentorprogram által életed 180 fokot fog venni, ezt garantálom Neked. Rengeteg felismerésre és mély önismeretre teszel szert!

Mindvégig személyre szabott feladatokat kapsz. Az elvégzett munkádat alkalomról alkalomra kiértékelem. Ennek köszönhetően nincs mellébeszélés, cselekedni fogsz. Kilépsz a halogatás csapdájából. Rálépsz az önmegvalósítás útjára. Kimondod régóta elnyomott érzéseidet, gondolataidat és meghallod a belső hangot, amelyet olyan hosszú ideje nem akartál meghallani! Innentől fogva pedig nem lesz előtted akadály!

Első alkalommal alaposan megvizsgáljuk a célodat. Felépítünk egy stratégiát, ami alapján haladni fogunk.  Következő alkalmak során megvizsgáljuk és feltárjuk a hitrendszereket, amelyek akadályoznak az önmegvalósításban. Felismerjük és nevén nevezzük a negatív gondolataidat! Átformáljuk őket, támogató gondolatokká. Belső szorongásodat feloldjuk, és kezedbe veszed az életed irányítását.

A felépített stratégiával haladunk a célod felé, amelyhez alkalomról – alkalomra közelebb kerülünk. Minden találkozást követően újult erőre kapsz, motivált, lelkes és megállíthatatlan leszel. Erősödik önbizalmad, önbecsülésed. Felelősséget vállalsz önmagadért, döntéseidért. Meghozod a régóta szükséges lépéseket.

 • A VIP csomag során végig szoros együttműködésben leszünk.
 • Kérdéseidet 1-2 órán belül megválaszolom, korlátlanul küldhetsz e-mailokat.
 • Végig Veled leszek, egy biztos pont leszek, de nem fogsz tőlem függeni, a saját döntéseidet hozod meg. Azokat a döntéseket amelyek a legjobbá tesznek TÉGED!
 • Meditációs hanganyagot bocsátok a rendelkezésedre, amely megadja a relaxációhoz szükséges hangulatot.

 

A BÓNUSZOK mellék AJÁNDÉKOKKAL leplek meg.

 • Tiéd lesz az online letölthető Önbizalom növelő tréningem, közel 25 módszerrel gazdagít Téged, hogy határozottan és magabiztosan képviseld önmagad!
 • Karrierteszt remek lehetőséget biztosít, ha munkahely, szakma váltásban gondolkodsz. Nagyon pontos leírást kapsz, így a kétségek, válaszokká alakulnak.
 • #14 napos önbizalom növelő kihívás

 

Azt veszed észre a mentorprogram során, hogy gondolkodásmódod megváltozik, a megoldásokra fókuszálsz, irányítani fogod életedet, a program végére megteremtetted Önmagad legjobb verzióját.

Ne tétlenkedj!, nincs elvesztegetni való időd! 4-6 hónap és megváltozik az életed.

 

Én biztos vagyok a dolgomba, ezért 100%-os garanciát vállalok.

A közös munka egyértelmű és világos eredményt fog hozni az életedben. Megtalálod az utadat, rálépsz az önmegvalósítás útjára.

Stabil önbecsülésre teszel szert, irányítani fogod életedet, képes leszel meghúzni a határokat.

 

Mikor ajánlom?

Ha úgy érzed eljött az ideje, hogy komoly változást indíts el az életedben!

 

Fontos információ!

 

AZ EARLY BIRD ideje alatt a VIP csomag 129.000 Ft egyösszegű fizetés esetén.

EARLY BIRD: szeptember 23-ig

A MENTORPROGRAM SZEPTEMBER 30-ig elérhető.

CLASSIC csomag

 • 5*60 perc online egyéni konzultáció

 • Személyre szabott feladatok, alkalomról alkalomra

 • A találkozók között maximum 1 e-mail váltás

 • A mentorálás előre egyeztetett időpontban, 2 hónap alatt járható le.

   

Mennyibe kerül?

CLASSIC csomag ára

EARLY BIRD időszakban/ egy összegben történő fizetés esetén

69.000 Ft

EARLY BIRD időszak után/ részletfizetés esetén

79.000 Ft

 

 

Soul Reaction® Classic

 

 

A termék megvásárlását követően felveszem veled a kapcsolatot. Időpontot egyeztetünk a 0. alkalomra, ahol apró részletekig átbeszéljük a Te igényeidet, elképzeléseidet, és az elakadásodat.

Az alkalom során tisztázzuk, hogy melyik program lenne a legideálisabb Neked. Az elakadás mélységének és meglétének ismeretében ajánlom Neked legideálisabb programot.

A Classic csomagot, akkor ajánlom, ha az utolsó lépéshez kell támogatás.

Konkrét célod megvan, és már tettél lépéseket az elérése érdekében. Ismered már önmagad működését. A program során alkalomról-alkalomra a konkrét lépéseket határozzuk meg. Az eredmény eléréséhez szükséges személyre szabott feladatokat kapod meg. Az elvégzett munkáról beszámolsz, amiről értékelést adok Neked. Így nincs halogatás!

Ha hosszabb és mélyebb a megoldandó elakadás, akkor a VIP csomagot ajánlom.

Egy hónap is elég, hogy változást érj el. Ha csak egy kis lökés hiányzik akkor ne habozz, gyere, oldjuk meg végre!

 

Én biztos vagyok a dolgomba, ezért 100%-os garanciát vállalok!

  • Hatékonysága és eredményessége garantált, abban az esetben, ha 1 életterülettel kell foglalkozni.
  • A CLASSIC csomag 5 alkalmas konzultációt foglal magában.
  • Az alkalmak között lehetőség van 1 e-mail váltásra, amire reflektálok.
  • A Classic csomag nem olyan egy szoros együtt működés, mint a VIP csomag esetében.

Kinek ajánlom?

Annak, akinek csak megerősítésekre van szüksége.

Fontos információ

AZ EARLY BIRD ideje alatt a VIP csomag 69.000 Ft egyösszegű fizetés esetén.

EARLY BIRD: szeptember 23-ig

A MENTORPROGRAM SZEPTEMBER 30-ig elérhető.

MINI csomag

 • 7 hetes inkubátor együttműködés

 • minden hét péntekén érkezik az e-mail címedre az életterületet érintő hiedelem feltáró feladatsor

 • Személyre szabott feladatok, alkalomról alkalomra

 • Amennyiben szükségét érzed 45 perces konzultációval bővítheted a MINI csomagot

 

Mennyibe kerül?

a 7 hetes együttműködés mindösszesen

29.000 Forint.

Konzultáció igény szerint

alkalmak között: 7.000 Ft /alkalom

 

Soul Reaction® Mini

7 hetes intenzív munka vár rád!

Felépített tematika alapján haladunk

Részletesen:

 • 7 hetes inkubátor együttműködés
 • minden hét péntekén érkezik az e-mail címedre az életterületet érintő hiedelem feltáró feladatsor
 • személyre szabott feladatok, alkalomról alkalomra

Több életterületet fogunk foglalkozni, biztos vagyok benne hogy elindul a változás!

Egy 20 perces elbeszélgetés történik, mielőtt belevágunk a Mini csomagba. Mindez azért történik, mert szeretnélek megismerni. A 20 perc alkalmával felteheted te is kérdéseidet, valamint tisztázzuk a közös munka menetét.

Videó anyaggal érkezem hetente, ahol ismereteket adok át, az életterületekről. Egy térképet kapsz a kezedbe, aminek a segítségével, új gondolkodásmódra teszel szert. Anyagiak, magánélet, karrier, önbizalom…

A videó anyag mellé, kérdéssort kapsz. Határidőre elküldött válaszokat kiértékelem, ha szükségét javaslatot teszek Neked.

A cél, hogy minél jobban ráérezz arra, hogyan kell mélységekben  megválaszolni a kérdéseket. Így mélyebb önismeretre és felfedezésekre teszel szert.

 

Mennyibe kerül?

 • a 7 hetes együttműködés mindösszesen 29.000 Forint.
 • Konzultáció igény szerint, alkalmak között: 7.000 Ft /alkalom (nem kötelező)

 

Fontos tudnivalók!

 

 • Az értékajánlatomat megvásárolhatod Simpla pay rendszeren keresztül. Ne tévesszen meg a TESZTELÉS alatt kiírás. A rendszer működik.

 

 • Továbbá meg tudod vásárolni átutalással is.

Adatok az átutaláshoz.

 • M7TAKARÉK
 • Schveiger Réka
 • 5046-6436-1000-1435-0000-0000

 

Az átutalást beérkezését követően, a megadott e-mail címre küldöm a számlát.

(kérlek minden esetben írd meg címedet és e-mail címedet

Ezt követően érkezik Hozzád, az értékajánlatom is.

 

 • Amennyiben neked biztonságosabb, hogy felvedd velem a kapcsolatot azt nyugodtan megteheted.
 • E-mail címem: schveiger.reka@gmail.com vagy + 36 30 820 0865 telefonszámon.
Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne a jelentkezéssel, mentorprogrammal kapcsolatban, kérlek keress meg.

E-mail:  schveiger.reka@gmail.com

+36 30 820 0865

 

Kapcsolat

Telefonszám:

+36 30 820 0865

E-mail

7 + 11 =