fbpx

Jó vezetőből kiváló vezetővé válni

A változó világ agilis vezetőt követel

“Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket.”

Albert Einstein kitűnően fogalmazta meg. Ahogy a saját életedben eléd kerülő problémákat, úgy a cégen belül sem lehet ugyanazzal a gondolkodásmóddal, szemlélettel megoldani a felmerülő problémákat.

Ezen meggyőződésem szerint, ha változtatunk a szemléletmódon azzal változik a viselkedés is. Tartós eredményt csak akkor érhetünk el, ha képessé válunk a szemléletmód váltásra.

Coaching

Business coaching

Fejlesztői business coaching

Transzformációs coaching

k

Tréning

Időgazdálkodás

Stresszkezelés

Asszertív kommunikáció

Tárgyalás technika

Burn out – kiégésmegelőzés

Mediáció

Üzleti

Előadás

Hogyan tehetsz szert egészséges önbecsülésre?

Hogyan lehetsz hatékonyabb emberi kapcsolataidban az asszertív kommunikáció segítségével?

Hogyan szüntesd meg a “sikergyilkos” lámpalázat!

Hogyan kerüld el a kiégést!

Egy szervezet legfontosabb értéke az ember

Ha  jobban belegondolunk a teljesítmény az eredmények sőt az ügyfelek és végső soron a profit is az emberek munkájából származik.

A vezetők legnagyobb kihívása, helyt állni a VUCA világában a folyton változó (Volatile), kiszámíthatatlan (Uncertain), összetett (Complex) és többféleképpen értelmezhető (Ambiguous) világban, amelyben jelenleg élünk.

 

” A legfontosabb ember, akitől megerősítést kell kérned mikor egy váltás előtt állsz, te magad vagy”

John C. Maxwell

Együttműködésről

A szerződés tartalma és az ár a következő szempontoktól függ:

  • megrendelt coaching ülések számától
  • a megrendelt tréningektől és azok hosszától
  • online vagy személyes megjelenéstől

Árajánlatot a személyes megbeszélés után tudok nyújtani.

Referenciát a megkeresés után küldők

Rólam

Mondták

“Az együttműködés elején komoly válságban voltam. Magánéletem és karrierem is a mélypontját élte. Rékával történő coaching ülések során tudatosult bennem mi is az oka a válságnak. A megoldás egyértelművé vált. Amiért a mai napig hálás vagyok”

B. Géza

vezető beosztás

,, Elképesztő jó hangulatban teltek az ülések. Hatalmas felismeréseket hozott magammal kapcsolatban. Képes vagyok már tisztán látni. A célomat illetően, elsődleges lépéseket meg is tettem, amely Rékának köszönhető. Lelkes, motiváló személy, akiből sugárzik a vidámság és a szeretet. Őszintén lehetett beszélni, egyáltalán nem éreztem, hogy ítélkezne felettem. Ajánlom mindenkinek, aki elakadt az életében és nehézséggel áll szemben, vagy nem találja a célját!”

S. Erika

cégvezető

“Réka pontos és megbízható, amelyek az együttműködés alappillérei számomra. A problémát megoldandó feladatnak tekinti. Nyíltan kommunikál, gondolkodás nélkül teszi fel a megfelelő kérdéseket, miközben Rád szegezi a tekintetét. Nincs kibújás. Gondolkodni kell, cselekedni kell, fejlődni kell. Vagyis pontosan az történik,megkerested.”

Darabos Regina

Vállalkozó

“Réka, szinte a semmiből, mint egy jótevő angyal sietett a segítségemre. A betegségem mellett komoly lelki válsággal és megrekedtséggel küzdöttem. Kétségbeesett segélykiáltásokkal fordultam hozzá, amiket ő azonnal meghallott és szó nélkül segítő kezet nyújtott. A sokszor kemény és nagyon őszinte kérdéseivel, véleményével rávilágított az életemben jó néhány olyan részletre, amik nem megfelelően hatottak rám, az életem alakítására és akár az emberi kapcsolataimra is. Mindig nagyon szorgosan és lelkesen készültem a következő alkalomra a feladatai által, amik rendkívül sokat segítettek saját magam és a problémáim megértésében. Olyan volt, mintha már nem csak a fejemben mondogatná egy hang, hogy indulj már meg végre, hanem fizikálisan is valaki lökdösne, hogy tessék, csináld csak, még ha nehezedre esik is, mert ez a te javadat szolgálja, majd rájössz te is. Számomra egy csoda volt ez az egész, mert szinte először fordult elő, hogy kértem és kaptam. Ráadásul egy önzetlen, segítőkész embertől, akinek tényleg az a missziója, hogy akár pár alkalom alatt egy személy jobbik kiadását kapja meg, egy, ha úgy tetszik, B verziót vagy 2.0 opciót lássunk viszont, ami még sokkal jobb, mint az előző. Így ezúton is, ezzel a sok-sok leírt szóval, köszönöm neked, hogy elkezdhetem létrehozni Oláh Barbara Viktória 2.0-s verzióját!”

Oláh Barbara Viktória

Kapcsolat

Telefonszám:

+36 30 820 0865

E-mail

11 + 5 =