fbpx

Már biztos kíváncsi vagy rá, hogy mi is az a COACHING?

Nekem ezt jelentette:

„A coaching egy olyan, lélekdopping, mely az embert, az elme börtönéből kiszabadítja és a szabadság útjára vezeti.”

 

Mi a coaching?

A coaching professzionális kérdésekkel irányított beszélgetés, ahol a coach gondolkodásra ösztönöz, hogy kihozd magadból a saját megoldásaidat!

A beszélgetés során arra törekszünk, hogy az általad hozott témát egy más megvilágításba helyezzük, megtaláld a megoldását elősegítő, működőképes lehetőségeidet és megtervezzük együtt azokat a lépéseket, melyek hosszú távú eredményekhez vezetnek.

A coaching során felismered az automatikusan működő szokásaidat, berögzült viselkedési mintázataidat, melyek gátolnak a céljaid elérésében, az álmaid megvalósításában!

 

Mi NEM a coaching?

A coaching nem tanácsadás és nem terápia. A beszélgetések során nem fogom megmondani Neked, hogy mit és hogyan cselekedj, hisz azok az én megoldásaim lennének. 

A célom az, hogy Te találj rá a saját megoldásaidra, hsz, az életed legnagyobb szakértője Te magad vagy!

A coaching azért nem terápia, mert bár sok probléma a múltból fakad, mégis a jelen feltérképezésével a jövőre fókuszálunk a beszélgetéseink során, és nem a múltbéli sérelmeknek próbálunk meg értelmezést és feloldozást adni. Amennyiben  úgy látom, hogy számodra nem a coaching folyamat a megoldás a problémádra, hanem más terápiás kezelésre lenne szükséged, akkor jelezni fogom.

Milyen kérdésekkel lehet hozzám fordulni?

Life és Business coachként leginkább a szemléletmódváltásban szeretnék segítséget nyújtani.

Life coaching során a célok kitűzésében és azok megvalósításában nyújtok segítséget, amivel magam is megküzdöttem pár éve.

Business coaching területen főleg vállalkozókkal és vezető beosztású személyekkel dolgozom együtt. Hogyan ismerje fel valaki önmagában a lehetőségeket, miként lássa tisztán az erősségeit, hogyan hívja a félelmet segítségül a céljai, álmai eléréséért.

Emellett az élet más területein felmerülő kérdéseidben is tudlak támogatni, minden olyan számodra nehéz élethelyzetben, melyben hirtelen vagy már régóta nem találod a kivezető utat.

 

Mikor nem segíthetek?

 Pszichiátriai, pszichológiai vagy mentális betegség kezelése alatt állsz, illetve ezekből kifolyólag gyógyszeres kezelésben veszel részt.

Hogyan képzeld el a közös munkát?

Mielőtt elköteleznéd magad bármelyik szolgáltatásom mellett, kérj egy 20 perces díjmentes konzultációt.

A 20 perces ingyenes konzultáció lehetőséget nyújt arra, hogy megbeszéljük, milyen keretek között fogunk tudni együtt dolgozni.

Ezt követően lehetőséged van eldönteni, hogy vállalod-e a közös munkát.

Life coaching során  szóbeli szerződést kötünk arra vonatkozóan, hogy mihez fogjuk tartani magunkat (etikai szabályok, találkozások időpontja, lemondása, stb.). Ha úgy érzed a konzultáció után, hogy mégsem én leszek a számodra megfelelő coach, akkor természetesen jelezheted ezt nekem és akkor nem kezdjük meg az együttműködést.

A coaching konzultációk 60 percesek szoktak lenni. A coaching konzultációk személyes vagy online formában zajlanak. A heti egy alkalommal való találkozást tartom ideálisnak, és általában legalább 5 vagy 10 ülés kell ahhoz, hogy eredményt tudjunk elérni. Sokszor fordul elő ugyanis, hogy a választott téma egészen más irányt vesz, és a folyamat közepén egy egészen más kérdésen kezdünk el dolgozni.

A közös munkát azonban nem szükséges az ülések végeztével lezárni, igény szerint utána ritkábban, havi alkalommal is találkozhatunk és beszélgethetünk arról, hogy a kijelölt célok megvalósítása hol tart.  

Busines coaching esetén kérj további információt. A business coaching egy összetettebb folyamat, ezért más feltételek vonatkoznak rá. Félreértések elkerülés érdekében, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.

Mit várhatsz el a coachingtól?

A coaching folyamat eredményessége leginkább azon múlik, hogy Te készen állsz e a változásra. Ha őszinte leszel magaddal és velem is még a legnehezebb kérdéseknél is, ha kitartóan dolgozol ezek megválaszolásán, és ha tartod magad az általad kijelölt megvalósítási tervhez, akkor nagy valószínűséggel elégedett leszel a közös munkánkkal. Vannak, akik már az első konzultáció után komoly felismerésekre tesznek szert, és vannak, akik többszöri találkozók után érnek el apró felismeréseket. Ez teljes mértékben egyénfüggő és természetesen függ a hozott témád mélységétől, típusától is.
A magam részéről biztosíthatlak, hogy az együtt töltött idő során kizárólagos figyelmet és jelenlétet fogsz kapni tőlem, s a legjobb tudásom szerint foglak támogatni a megoldásaid megtalálásában.

Mire számíthatsz tőlem?

Biztosítalak a teljes körű diszkrécióról és titoktartásról. Őszinte és nyílt kommunikáció híve vagyok.

Fizetési módok

Szerződéskötést követően:

  • A lefoglalt időponttól számítva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára.
  • 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke,
  • 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre.

Kapcsolat

Telefonszám:

+36 30 820 0865

E-mail

3 + 7 =