Oldal kiválasztása

Miért döntöttem úgy, hogy coach leszek? Sokáig töprengtem rajta, hogy miképpen fogalmazzam meg, hogy megértsed miről is szól ez a szakma, a szabadságról. A gondolatok és a lélek szabadságáról!

” A coching egy olyan, lélekdopping, mely az embert, az elme börtönéből kiszabadítja és a szabadság útjára vezeti.

Schveiger Réka

Schveiger Réka vagyok, aki mint anya, nő, élettárs, karrierépítő, vállalkozó, éli kiegyensúlyozott életét 21. század gyönyörű világában, a 30 as évei elején. És folytatódhatna, úgy is a bemutatkozásom, mint egy tündérmese, melyben minden csodás volt.

Életemet sok nehézség, krízis, tragédia tarkította. Sok szituációból kitartásom, hitem és problémamegoldó készségem, képességem segített kilábalni.

Sajnos voltak, olyan nehézségek, melyek megoldása, feldolgozása vezetett ahhoz, hogy elvégezzem az ontológia coaching képzést, mivel nem tudtam a gondolataim zárt kalitkájából kiszabadulni. Tanulmányaim során éreztem, hogy gondolkodásom teljes mértékben megváltozott és minden válságot, megtorpanást előidéző nehézséget sikeresen megoldottam.

De! A rengeteg szerep komoly kihívások elé állít a mindennapokban, melynek akadályait remekül veszem, hisz birtokában vagyok már azoknak az eszközöknek, módszereknek, stratégiáknak és terveknek, melyek hatékonyan és hosszú távon képesek jó irányba változtatni az életemet!