fbpx

Írásterápia

 

Írásterápiáról

A negatív, stresszes életesemények írásba foglalása egyértelműen gyógyító hatással bír. A bennünk kavargó érzéseket ki kell fejezni. S bizony előfordul, hogy nem tudjuk szavakba önteni. Ekkor jól jön az írásterápia.  Az érzések leírása segít az elmének felülemelkedni a gondolatok zárt világából.

Érdekel az önmegvalósítás? Fejlődni szeretnél? Szeretnéd, ha átlátható lenne a benned zajló probléma?

De bizonytalan vagy. Nem tudod eldönteni, belevágj e a közös munkába. Nehezedre esik beszélni a problémádról. Mert eddig nem tetted, így mélyen elnyomtad magadban. Beszélnél róla, de nem tudod, hogy kezdj bele.

Akkor a legjobb helyen jársz! Az írásterápia a legjobb lehetőség arra, hogy kockázat nélkül és minimális energiabefektetés mellett el tudd dönteni, szeretnél-e a közös munkába belevágni.

 

Az írás gyógyít
 • Gondolom te is hallattál már az írás gyógyító erejéről. pl. a napló írás pozitív hatásairól. A negatív, stresszes életesemények írásba foglalásáról.

  Kiváltképp igaz ez, ha elakadás megoldása a cél. Vannak olyan emlékek, negatív élmények, főleg, amelyek annyira fájdalmasan hatnak, hogy könnyebb az első lépéseket személyes találkozás nélkül megtenni.

  Úgy érzed bármire képes lennél, de képtelen vagy cselekedni? Bizonytalan vagy, merre indulj tovább az önismeret útján? Ha meg akarod valósítani az álmaid, azzá az emberré kell válnod, aki képes rá!

Hogyan képzeld el a közös munkát
 • Erről szól az együttműködés első része:

  Ezt egyedül kell megtenned, leírod nekem a problémád, ezzel kapcsolatos érzéseid, gondolataid, minél részletesebben. (minimum 2 – maximum 4 A4es oldal) Pozitív hatásait máris tapasztalni fogod, egyfajta megkönnyebbülést fogsz érezni ha komolyan vetted, és mindent kiírtál magadból. Ezután elküldöd nekem emailben.

  A második részben:

  Elolvasom, amit írtál, és reflektálok rá. Kapsz tőlem egy a te problémádat feldolgozó 15-20 perces hanganyagot, amelyben kérdéseket teszek fel neked és javaslatot teszek, hogyan tudnánk együtt dolgozni.

  Ezt követően lehetőséged van dönteni arról, hogy megkezdjük e a közös munkát.

  Az írásterápia egy szuper lehetőség, valamint megfelel egy nulladik alkalomnak, amire fel lehet építeni egy lehetséges együttműködés alapjait.

Kinek javaslom?

Azoknak, akiknek nehezen megy a megszólalás.

Akik saját magukkal sem tudnak még őszintén beszélni. Könnyebb a gondolataik világában lenni, és a gondolataikat papírra vetni.

Mire számíthatsz tőlem?
 • Biztosítalak arról, hogy elindulsz a célod felé.
 • Tisztán fogod látni, hogy melyik iránya neked a legmegfelelőbb
 • Döntéseidet te hozod meg, nem foglak befolyásolni
 • Világossá válik mit is akarsz valójában
 • Diszkréció
 • Empátia
 • Titoktartás
Ár

Írásterápia ára 1 alkalomra: 10.000 Ft

 

Diákoknak: -15 % kedvezmény

Diáknak számít a 14 éves kortól a 22 éves korig

 

Fizetési módok

Szerződéskötést követően:

 • A lefoglalt időponttól számítva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára.
 • 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke,
 • 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre.

Kapcsolat

Telefonszám:

+36 30 820 0865

E-mail

3 + 15 =