Oldal kiválasztása

"Az önbizalom, amire vágysz, az élet, amit megérdemelsz!"

Ha tudod mi a célod, menj és küzdj meg értük!

Sziasztok!

Schveiger Réka vagyok, aki mint anya, nő, élettárs, karrierépítő, vállalkozó, éli életét 21. század gyönyörű világában, a 30 as évei elején. És folytatódhatna, úgy is a bemutatkozásom, mint egy tündérmese, melyben minden csodás.

De! A rengeteg szerep komoly kihívások elé állít a mindennapokban, melynek akadályait remekül veszem, hisz birtokában vagyok már azoknak az eszközöknek, módszereknek, stratégiáknak és terveknek, melyek hatékonyan és hosszú távon képesek jó irányba változtatni az életemet!

Az ontológia coaching képzés, segített a gondolataim zárt kalitkájából kiszabadulni. Tanulmányaim során éreztem, hogy gondolkodásom teljes mértékben megváltozott és minden válságot, megtorpanást előidéző nehézséget sikeresen megoldottam.

Őszintén vallom, hogy az élet egy játék, amit kis humorral képesek vagyunk nagyon élvezetessé tenni. Igazán kitartó, optimista, lelkes személynek tartom magam, amit elterveztem azt véghez is vittem/viszem.

Nincs, olyan nehéz helyzet, melyet nem lehetne megoldani!

A mit nem helyett, válaszd, a mit igent!

 

Gyerekkoromban, 14 évesen az első könyv, amit nem kényszer hatására olvastam el az Székely Éva ,,Sírni csak a győztesnek szabad” című könyve volt. Elképesztő hatással volt rám, akkor tájt kezdtem el futni és őszintén szólva, nem volt a kedvenc mozgás formám. Ám a könyv olyan hatással lett rám, hogy 32 évesen is napi szinten futok.

Megtanultam, hogy sose szabad feladni, mert mindent el tudsz érni, ha kellő energiát és munkát teszel bele. A sport, vagyis futás által megtanultam a határaimat kihúzni, kitartásom és akarat erőm megerősödött, ezáltal önbizalmam is. Sikerült egy olyan szokást elsajátítani, amivel napi szinten tudom magam fejleszteni és erősíteni. Visszagondolva az elmúlt 18 évemre, nagyon hálás lehetek magamnak, hogy rátaláltam erre a könyvre és általa rátaláltam arra a sportra, ami megtanított a flow élmény átélésére.

Meggyőződésem, hogy mindenki meg tudja találni azt a szokást, tevékenységet, amely által eléri a flow hatás, amitől olyan áramlásba kerül, hogy a jelen pillanatát megéli, és a szabadság érzése körül öleli. Az előtte álló problémák eltörpülnek, az akadályokat átugorja, az életet játéknak tekinti, a célokat elérhetőnek látja, és azért, mert ez tényleg így van.

A problémákat meg lehet oldani!

Az akadályokat le lehet győzni!!

Célokat ki kell tűzni és meg kell valósítani!

Az életet élvezni kell!

Kapcsolat

Telefonszám:

+36 30 820 0865

E-mail

12 + 11 =