fbpx

EGYÉNI MENTORPROGRAM

Alkosd meg önmagad legjobb VERZIÓJÁT!

Teljesedj ki nőként/férfiként, hozd ki magadból a legjobb éned!

Segítek, hogy megvalósíthasd azt az életet, amire vágysz! 

Fogom a kezed. Együtt megcsináljuk!

 

A döntés a tiéd!

Világod megváltoztatása egy belülről kifelé irányuló folyamat.

A változást önmagaddal kell kezdened!

 A mentorprogrammal elindítalak az utadon

 

Meghatározol egy célt, amely elérésében támogatlak!

Megváltozik a gondolkodásmódod!

Kezedbe veszed életed irányítását!

Megtanulod tartani a fókuszt, hogy elérd a kitűzött célt!

Növeled önbizalmadat!

Megtalálod, s felépíted azt a karriert, ami a küldetésed!

 

Soul Reaction ® az az életérzés, amelyre a lelked is örömmel mond igent. 

Élj az early bird árral

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

EARLY Bird ár 2022.  április 16. éjfélig tart. 2022 április 17-től már csak teljes áron tudsz csatlakozni a mentorprogramhoz.

Foglald le helyedet, minél előbb.

Hozd ki Önmagadból a legjobbat!

Eleged van abból, hogy folyamatosan önmagadat bántod? A napjaid szorongással és kétségbe eséssel töltöd? Nem tudod beosztani idődet, így kicsúszik az irányítás a kezed közül? Sodródsz és mások döntéseit hajtod végre?

A Soul Reaction mentroprogrammal abban segítelek, hogy a lehető legrövidebb úton eljuss az önmegvalósítás útjára.

Több éves tapasztalatomat teszem bele a mentorprogramba. Vezetőkkel és magánszemélyekkel is dolgozom, értünk el kiemelkedő sikereket. Neked is ebben segítek!

 Soul Reaction ® Mentorprogram

Jelentkezési határidő április 23-án zárul, utána nem elérhető!

A program exkluzivitását a kiemelt és folyamatos extra figyelem és támogatás adja. A mentorálás szoros együttműködést jelent!

A mentorprogrammal a Te igényeidre hangolva, személyre szabott megoldást nyújtok, hogy könnyedén elérd a célodat.

Közösen megkeressük számodra mi a legjobb stratégia a célod eléréséhez. A mentorprogram során az online életed része leszek, ott leszek a minden napjaidban, így nem lesz kibúvó!

Együtt minden akadályt legyőzünk s újra építjük életedet, azt az életet, amire vágysz!

A Soul Reaction mentorprogramot a saját életemből származó tapasztalataimat és ügyfeleimmel végzett közös munka tapasztalatai keltette életre!

Eljött az idő, hogy kiteljesítsd életed!

Soul Reaction ® Mentorprogram

Jelentkezési határidő április 23-án zárul, utána nem elérhető!

Elégedettségi Garanciát vállalok!

Azért vállalom, mert tisztában vagyok a Soul Reaction program erejével. Ha a megbeszélt alkalmakon mindig részt veszel , és elvégzed a feladatokat, akkor Neked is sikerül megvalósítani a reálisan, kitűzött célt!

A program sikerességéhez az elköteleződésed, őszinte munkád szükséges. Bele teszed idődet és energiádat, és mersz feltenni kérdéseket.

A Soul Reaction program folyamán, ha mindent tisztességesen, lelkiismeretesen elvégzel, és mégsem érzed a változást, akkor  2 alkalommal INGYEN foglalkozom veled. Ha ezek után sem vagy elégedett, akkor visszatérítem a program díját.

Szerinted van veszíteni valód?

 

Tedd meg Önmagadért, tedd meg a családodért!

 Voltam a poklok poklában, megjártam azt a mélységeket, amelyet nem kívánok senkinek sem. Felálltam önmagamért, gyermekeimért, és a boldog jövőmért. Felismertem, hogy a felelősséget nekem kell vállalnom. Mertem segítségért nyúlni, mertem a megoldásokért tenni. Már ismerem a kivezető utat, a kulcs a kezemben van.

A programjaim átadják Neked a megoldáskulcsát. A Soul Reaction Mentorprogram 3 lehetőséget kínál a számodra.  A Neked megfelelő programot kiválasztjuk és stratégiailag megtervezzük az utadat, hogy újjá építsd Önmagad!

 

Ints búcsút a negatív gondolatoknak, az önszabotázsnak, a céltalanságnak, a döntésképtelenségnek. Vedd kezedbe az irányítást, hogy sikerre vidd az életedet!

Spórolj meg Magadnak, több évnyi elvesztegetett időt!

 Én 10 évet vesztegettem el az életemből. Miért pazarolnál el Te is éveket? Megspórolhatód és megteremtheted az az életet, amire vágysz, ha megfogadod azon tapasztalataimat, amelyeket én megtapasztaltam.

 

Készen állsz, hogy a Soul Reaction életérzés a tiéd legyen?

Soul Reaction® VIP

– 10 alkalmas együttműködés, amely összesen 30 alkalmas közös munka jelent + ajándékok.

Kinek ajánlom?

Annak, aki valóban változtatni akar az életén. Aki felelősséget vállal és cselekszik.  A Soul Reaction mentorprogramoknál komoly munka folyik!

Azok, akik csak mondják, de nem akarnak tenni, hogy megoldják az elakadásaikat, megváltoztassák negatív gondolataikat, feloldják szorongásaikat, nekik nem ajánlom.

Részletesen:

 • 9×60 perc online egyéni konzultáció, mentorálás
 • Személyre szabott feladatok, amelyeket meg kell oldanod a köztes időben.
 • A találkozók közti utánkövetés, korlátlan email-váltás
 • Egyéni karrierelemzés
 • Karrierteszt kitöltése
 • Ajándék “#14napos önbizalom növelő kihívás”
 • A mentorálás előre egyeztetett időpontban, 4-6 hónap alatt járható le.
 • A mentorálást követően 1 hónapon belül 1×60 perc utánkövetés
 • Zárt Facebook csoportban heti hét indító bejelentkezés – 16 alkalom
 • Havi egy élő kérdezz – felelek – 4 alkalom
 • Szupervízió – 2 alkalom
 • 2 hetente 1 meditáció

Ajándék:

 • Karrierteszt
 • “#14napos önbizalom növelő kihívás”
 • Lámpaláz megküzdési online tréning

Mennyibe kerül?

 • Early bird: 129.000 Ft érvényes április 17-ig
 • Április 17 után: 149.000 Ft
 • Jelentkezési határidő április 23-án zárul, utána nem elérhető!

Részletfizetés esetén az early bird ár nem él! Részletfizetésről bővebben a fontos tudnivalóknál olvashatsz!

Hogyan épül fel a Soul Reaction® VIP csomag?

BETELT! 

A termék megvásárlását követően felveszem veled a kapcsolatot. Időpontot egyeztetünk a 1. alkalomra, ahol apró részletekig átbeszéljük a Te igényeidet, elképzeléseidet, és az elakadásodat. A mentorprogram által életed 180 fokot fog venni, ezt garantálom Neked. Rengeteg felismerésre és mély önismeretre teszel szert!

Mindvégig személyre szabott feladatokat kapsz. Az elvégzett munkádat alkalomról alkalomra kiértékelem. Ennek köszönhetően nincs mellébeszélés, cselekedni fogsz. Kilépsz a halogatás csapdájából. Rálépsz az önmegvalósítás útjára. Kimondod régóta elnyomott érzéseidet, gondolataidat és meghallod a belső hangot, amelyet olyan hosszú ideje nem akartál meghallani! Innentől fogva pedig nem lesz előtted akadály!

Első alkalommal alaposan megvizsgáljuk a célodat. Felépítünk egy stratégiát, ami alapján haladni fogunk.  Következő alkalmak során megvizsgáljuk és feltárjuk a hitrendszereket, amelyek akadályoznak az önmegvalósításban. Felismerjük és nevén nevezzük a negatív gondolataidat! Átformáljuk őket, támogató gondolatokká. Belső szorongásodat feloldjuk, és kezedbe veszed az életed irányítását.

A felépített stratégiával haladunk a célod felé, amelyhez alkalomról – alkalomra közelebb kerülünk. Minden találkozást követően újult erőre kapsz, motivált, lelkes és megállíthatatlan leszel. Erősödik önbizalmad, önbecsülésed. Felelősséget vállalsz önmagadért, döntéseidért. Meghozod a régóta szükséges lépéseket.

A VIP csomag során végig szoros együttműködésben leszünk. Kérdéseidet 1-2 órán belül megválaszolom, korlátlanul küldhetsz e-mailokat. Végig Veled leszek, egy biztos pont leszek nem csak a mentorprogram alatt, hanem utána is!

Heti szinten motiváló gondolattal indítalak neki a hétnek, így alkalmad sem lesz, hogy hullámvölgybe kerüljél, közel 16 alkalmat jelent! Havonta lehetőséged lesz kérdezz-felelekre, ami azt jelenti, hogy + 4 alkalmat találkozunk.

Kéthetente 1 felvett meditációs hanganyagot bocsátok a rendelkezésedre, amely megadja a relaxációhoz szükséges hangulatot.

Ajándékokkal leplek meg. A lámpaláz megküzdési tréning, közel 25 módszerrel gazdagít Téged, hogy határozottan és magabiztosan képviseld önmagad! Karrierteszt remek lehetőséget biztosít, ha munkahely, szakma váltásban gondolkodsz. Nagyon pontos leírást kapsz, így a kétségek, válaszokká alakulnak.

Azt veszed észre a mentorprogram során, hogy gondolkodásmódod megváltozik, a megoldásokra fókuszálsz, irányítani fogod életedet, a program végére megteremtetted Önmagad legjobb verzióját.

Ne tétlenkedj!, nincs elvesztegetni való időd! 4-6 hónap és megváltozik az életed.

Én biztos vagyok a dolgomba, ezért 100%-os garanciát vállalok.

 

Soul Reaction® Classic

5 alkalmas együttműködés

Kinek ajánlom a közös munkát?

Annak, aki tisztában vannak, hogy mit akarnak. Egy apró lépés kell, hogy az eredmény a kezükben legyen.

Azok, akik csak mondják, de nem akarnak tenni, hogy megoldják az elakadásaikat, megváltoztassák negatív gondolataikat, feloldják szorongásaikat, és elérjék az eredményt nekik nem ajánlom.

Részletesen:

 • 4×60 perc online egyéni konzultáció, mentorálás
 • Személyre szabott feladatok, amelyeket meg kell oldanod a köztes időben.
 • A találkozók közti utánkövetés, korlátlan email-váltás
 • A mentorálás előre egyeztetett időpontban, 1 hónap alatt járható le.
 • A mentorálást követően 1 hónapon belül 1 x 60 perc

Mennyibe kerül?

 • Early bird: 66.000 Ft érvényes április 17 -ig,
 • Április 17 után :79.000 Ft
 • Jelentkezési határidő április 23-án zárul, utána nem elérhető!

Részletfizetés esetén az early bird ár nem él! Részletfizetésről bővebben a fontos tudnivalóknál olvashatsz!

Hogyan épül fel a Soul Reaction® Classic csomag?

 2 FŐVEL TÖRTÉNŐ EGYÜTTMŰKÖDÉST TUDOK VÁLLALNI!

A termék megvásárlását követően felveszem veled a kapcsolatot. Időpontot egyeztetünk a 0. alkalomra, ahol apró részletekig átbeszéljük a Te igényeidet, elképzeléseidet, és az elakadásodat. Az alkalom során tisztázzuk, hogy melyik program lenne a legideálisabb Neked. Az elakadás mélységének és meglétének ismeretében ajánlom Neked legideálisabb programot.

A Classic csomagot, akkor ajánlom, ha az utolsó lépéshez kell támogatás. Konkrét célod megvan, és már tettél lépéseket az elérése érdekében. Ismered már önmagad működését. A program során alkalomról-alkalomra a konkrét lépéseket határozzuk meg. Az eredmény eléréséhez szükséges személyre szabott feladatokat kapod meg. Az elvégzett munkáról beszámolsz, amiről értékelést adok Neked. Így nincs halogatás!

Ha hosszabb és mélyebb a megoldandó elakadás, akkor a VIP csomagot ajánlom.

Egy hónap is elég, hogy változást érj el. Ha csak egy kis lökés hiányzik akkor ne habozz, gyere, oldjuk meg végre!

 

 

Én biztos vagyok a dolgomba, ezért 100%-os garanciát vállalok.

 

Soul Reaction® Mini

 6 havi előfizetés

Felépített tematika alapján haladunk

Részletesen:

 • 2 hetente új tanagyag /videó + írott formában/
 • a köztes idők közötti feladatok elvégzése
 • a feladatok kiértékelés részemről
 • 2 hetente 1 élő kérdezz-felelek
 • támogató inspiráló közösség

 

Mennyibe kerül?

 • Jelentkezési határidő április 23-án zárul, utána nem elérhető!

Hogyan épül fel a Soul Reaction® Mini

BETELT!

6 havi előfizetés

Felépített tematika alapján haladunk. Több életterületet dolgozunk meg.

Egy 20 perces elbeszélgetés történik, mielőtt belevágunk a Mini csomagba. Mindez azért történik, mert szeretnélek megismerni. A 20 perc alkalmával felteheted te is kérdéseidet, valamint tisztázzuk a közös munka menetét.

Videó anyaggal érkezem 2 hetente, ahol ismereteket adok át, az életterületekről. Egy térképet kapsz a kezedbe, aminek a segítségével, új gondolkodásmódra teszel szert. Anyagiak, magánélet, karrier, önbizalom…

A videó anyag mellé, kérdéssort kapsz. Határidőre elküldött válaszokat kiértékelem, ha szükségét érzem újabb kérdéseket teszek fel. A cél, hogy minél jobban ráérezz arra, hogyan kell mélységekben  megválaszolni a kérdéseket. Így mélyebb önismeretre és felfedezésekre teszel szert.

Élő kérdezz-felelek lesz 2 hetente, ahol csoportosan leszünk jelen, ha az időpontok nem egyeznek, akkor egyéni kérdezz-felelekre is sor kerülhet.

 

Támogató inspiráló közösség, hogy fejlődj és gazdagodjon gondolkodásmódod.

 

Kinek ajánlom az előfizetést?

Annak, aki mélyebb önismeretre akar szert tenni. Aki nem halogat és önállóan is el fogja végezni a feladatokat időre. Aki komolyan gondolja a munkát. Aki  felismerésekre akart szert tenni, de nem hosszabb és mélyebb munkát akar. A mélyebb munkára a VIP programot ajánlom.

Azok, akik csak mondják, de nem akarnak tenni, hogy megoldják az elakadásaikat, megváltoztassák negatív gondolataikat, feloldják szorongásaikat, és elérjék az eredményt nekik nem ajánlom

Én biztos vagyok a dolgomba, ezért 100%-os garanciát vállalok.

“Életem legjobb döntése volt az együttműködés. Megértettem önmagam működését.Felvállaltam félelemeimet, amelyeket eddig nem mertem. Végeredményként belevágtam saját vállalkozásomba!”

A. Anita

” Megértő és empatikus. De amikor szükséges akkor odamondja azt, ami a legjobban fáj. S ezek a mondtok hozták meg a felismerést, hogy nem a saját utamon járok! Ezúton is hálás vagyok a közös munkáért.”

H. Nóra

,,Rékában egy nagyon lelkes, türelmes karaktert ismerhettem meg. A beszélgetések valóban rólam szóltak, közös munkánk célja a probléma valódi okának megkeresése volt. Minden alkalommal segített egy másik aspektusból megmutatni a témát, amely saját magamra is jobb rálátást adott. Hálás vagyok a közös munkáért, ugyan nem könnyű kimondani a valódi igazságot, de ez valóban segít az életben erősebbé válni. Köszönöm :)”

K.A

20 perces díjmentes konzultáció, ha először jelentkezel mentorprogramra!

Lehetőséged van igénybe venni egy 20 perces díjmentes konzultációt, ami a nulladik beszélgetés. Itt lehetőségünk van megismerni egymást, beszélgetünk picit a téged foglalkoztató témákról, a kihívásaidról, nehézségeidről, hogy tisztán lássuk valóban én tudok neked a legjobban segíteni vagy mást ajánlok magam helyett.

Szerintem nagyon fontos minden együttműködésnél a kölcsönös szimpátia, a jó hangulat, az oldott, kötetlen légkör és az, hogy azonos értékrendünk legyen. Így tudunk a legoptimálisabban együttműködni a mentoráció során. 

A konzultáció igénybevételével semmilyen kockázatot nem vállalsz, hiszen a csomag megvásárlása előtt lehetőséged van meggyőződnöd arról, hogy valóban én vagyok a megfelelő ember, aki segítséget és támogatást tud nyújtani neked. 

A  20 perces díjmentes konzultációt az alábbi gombra kattintva tudod kérni. 

Kérlek röviden írd meg mit érdemes tudnom rólad, a helyzetedről, az aktuális kihívásodról és miben szeretnéd a segítségem kérni. 

Én pedig 1  munkanapon belül felveszem veled e-mailben a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt.

 

 

Fontos tudnivalók!
 • Ha 48 órán belül mondod le az egyeztetett mentorációs alkalmat, az időpontod sajnos elveszett.
 • A megrendelés estén, az utalás el nem küldése, büntető jogi következményekkel jár.
 • A megrendelést követően történő lemondás 50%-át utalom vissza.
 • Miután megvásároltad a bérletet, maximum 2 héten belül meg kell kezdened a mentorprogramot.
 • Időpont egyeztetés előzőleg, e-mailben lehetséges.
 • Az egyéni konzultáció kizárólag online zajlik. Így elérhető helytől és időzónától függetlenül a világ minden tájáról számodra is kényelmesen.
 • Részletfizetés esetén az early bird ár nem él!
 • Részletfizetés esetén az ár 70%-át kérem be.

 

 

 

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne a jelentkezéssel, mentorprogrammal kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail:  info@schveigerreka.hu

 

 

 

 

Vedd igénybe a 20 perces beszélgetést! Foglald le most az időpontot!

 Kattints a linkre és válaszd ki az időpontot!

https://app.minup.io/book/schveiger-reka

E-mail:  info@schveigerreka.hu

 

 

 

 

Ki vagyok én, miért bízhatsz bennem?

Schveiger Réka vagyok, aki mint anya, nő, élettárs, vállalkozó, éli most már kiegyensúlyozott életét a 21. század gyönyörű világában. Folytathatnám, úgy is a bemutatkozásom, mint egy tündérmese, melyben minden csodás volt.

Életemet sok nehézség, tragédia tarkította. 18 évesen egyik napról a másikra kellett felnőnöm, a lila köd hirtelen elszállt és fekete gyász borította be.

A szeretet ünnepe számomra hosszú évekig fájdalmas volt. Lelki kínokat éltem át, hosszú éveken keresztül, segítség nélkül.
Mígnem 4 gyermek édesanyjaként több, mint 10 év után úgy döntöttem, hogy nem élhetem le az életemet a múlt árnyékában.

A gondolataim zárt kalitkájából akartam kiszabadulni, önbizalmat és egy lelkileg kiegyensúlyozott életre vágytam, ennek reményében átértékeltem az életemet, és egy teljesen új gondolkodásmód felvételével 180 fokos változáson mentem keresztül.

Önmagam újra teremtése után döntöttem úgy, hogy coachként, trénerként az önbizalom növelésre teszem a voksomat. Átadom azt a tudást és tapasztalást, amellyel megváltoztattam saját életemet.

Célom, hogy  átadjam a tudás kulcsát, amivel rendelkezem, hogy azt az életet, éld amire igazán vágysz! 

Egy jó tanács tőlem, ne akarj 10 évig várni, mint ahogy én tettem! Ne vesztegess az idődet feleslegesen! 

Hány, de hány gyönyörű pillanatról maradtam le! Több mint 10 éven ment rá mert nem mertem segítséget kérni!

 

Kapcsolat

Telefonszám:

+36 30 820 0865

E-mail

10 + 14 =