fbpx

Írásterápia

10000 Ft

Kategória:

Leírás

Gondolom te is hallattál már az írás gyógyító erejéről. pl. a napló írás pozitív hatásairól. A negatív, stresszes életesemények írásba foglalásáról.

Kiváltképp igaz ez, ha elakadás megoldása a cél. Vannak olyan emlékek, negatív élmények, főleg, amelyek annyira fájdalmasan hatnak, hogy könnyebb az első lépéseket személyes találkozás nélkül megtenni.

Úgy érzed bármire képes lennél, de képtelen vagy cselekedni? Bizonytalan vagy, merre indulj tovább az önismeret útján? Ha meg akarod valósítani az álmaid, azzá az emberré kell válnod, aki képes rá.

Hogyan képzeld el a közös munkát
  • Erről szól az együttműködés első része:Ezt egyedül kell megtenned, leírod nekem a problémád, ezzel kapcsolatos érzéseid, gondolataid, minél részletesebben. (minimum 2 – maximum 4 A4es oldal) Pozitív hatásait máris tapasztalni fogod, egyfajta megkönnyebbülést fogsz érezni ha komolyan vetted, és mindent kiírtál magadból. Ezután elküldöd nekem e-mailben.A második részben:

    Elolvasom, amit írtál, és reflektálok rá. Kapsz tőlem egy a te problémádat feldolgozó 15-20 perces hanganyagot, amelyben kérdéseket teszek fel neked és javaslatot teszek, hogyan tudnánk együtt dolgozni.

    Ezt követően lehetőséged van dönteni arról, hogy megkezdjük e a közös munkát.

    Az írásterápia egy szuper lehetőség, valamint megfelel egy nulladik alkalomnak, amire fel lehet építeni egy lehetséges együttműködés alapjait.

Kinek javaslom?
  • Azoknak, akiknek nehezen megy a megszólalás.
  • Akik saját magukkal sem tudnak még őszintén beszélni. Könnyebb a gondolataik világában lenni, és a gondolataikat papírra vetni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Írásterápia” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük