Életcél coaching

54999 Ft

Miért az életcél coaching?

Meggyőződésem, hogy mindenkinek megjár a kiegyensúlyozott élet!

Ahhoz, hogy rálelj a boldogságra meg kell találni a forrást, amely adja az éltető erőt!

Ha rátalálsz az életcélodra, akkor a siker garantált!

Kategória:

Életcél coaching

A coaching folyamat 4+1 alkalmas. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a 4+1 alkalom meghozza a várva várt eredmény, fordulatot. Amennyiben szükségét érzed egy hosszabb együtt működésnek, 8+2 alkalom kitűnő lehetőség erre.

A coaching 4 alkalmas, a +1 alkalom utánkövetés.

Írj emailt és örömmel tájékoztatlak a lehetőségekről.

 

Miért az életcél coaching?

Meggyőződésem, hogy mindenkinek megjár a kiegyensúlyozott élet!

 

Mit nyersz az életcél coaching folyamattal:

 • Tudatába kerülsz az erősségeidnek, tapasztalataidnak, amelyek örömet adnak és lelkesítenek. Ezek segítségével rátalálsz az életcélodra!
 • Beazonosítod a fejlődésedet akadályozó tévhiteket, kőbe vésett meggyőződéseidet, amelyek visszatartanak az önmegvalósításban!
 • Képet kapsz arról, hol tartasz és hová szeretnél eljutni. Az előtted álló feladataid világossá válnak!
 • Megtanulod, hogy miképpen ,,coachold” önmagad, szükség esetén segít a nézőpont váltásokban!
 • Komfortzónát megmozgató feladatokat!
 • Önbizalmad növekszik, cselekvésre ösztönöz, így képes leszel elérni a célodat!

 

Kinek ajánlom az életcél coaching folyamatot?

Neked, ha:

 • ráakarsz lelni az életcélodra,
 • totális szétcsúszásból rendszert építenél,
 • számot kívánsz venni az elért sikereidről,
 • növelnéd önbizalmad,
 • fiatal felnőtt vagy és szükséges lenne segítségre,
 • tudod már mi a víziód, de nem találod az oda vezető utat,
 • eleged van a megfelelési kényszerből,
 • elvárások mentes életet szeretnél élni!

 

A coaching folyamat az ügyfél ,,problémájára” szabottan zajlik!

Tudni kell, hogy:

 • nincs két egyforma eset,
 • így nincs két egyforma megoldás!

Ezért nem instant módon dolgozom. Minden ügyfélnek egyedi, az ő igényeinek megfelelő coaching folyamatot dolgozok ki!

A konzultációk 60 percesek!

 

Amit biztosítok neked a folyamat során:

 • célratörő kérdések
 • pontosság, precízség
 • 100%-os titoktartás
 • nyugodt légkör!

Életcél coaching termékről 7 értékelés

 1. Réka Birizdó

  admin

  ,,Mikor megkerestem Rékát a megoldandó helyzettel, már az első alkalommal tudtam, hogy jól meglátta a probléma gyökerét. Lépésről lépésre haladtunk, feladatokat adott, melyek segítettek önmagam megtalálásában, a konfliktushelyzet megoldásában. Réka nyugodt kérdéseivel, kreatív ötleteivel segített átlépni a saját gátjaimon is. Minden egyes online találkozó meghatározta a napomat, erőt adott, jókedvre derített, hiszen láttam a kiutat az útvesztőből. Réka minden egyes elakadásnál tudott úgy kérdezni, hogy magam fogalmazzam meg a választ, vagy ha nem találtam, akkor több irányt is mutatott. Biztos vagyok benne, ha a jövőben hasonló helyzetbe kerülök, már egyedül is ki tudok jönni a mélyből, mert Réka szavai, problémamegoldó gondolkodásmódja rám ragadt. Nagy hatással volt rám személyisége, mosolygós, pozitív megjelenése. Hálás vagyok, amiért kapcsolatba kerültem vele.”

  Varga Lívia

 2. Réka Birizdó

  admin

  ,,Nem voltak elvárásaim a beszélgetésekkel szemben, nem ismertem ezt a folyamatot. Nagyon örülök, hogy sikerült Rékával részt vennem ezen a beszélgetés sorozaton. Sokat tanultam magamról. Változott a hozzáállásom, a gondolkodásom nagyon sok dologról. Elkezdtem változtatni bizonyos dolgokon, amik akadályoztak a céljaim elérésében. Megtanultam Rékától, hogy mindig tegyek fel kérdéseket magamnak. Réka mindig türelmesen, nyugodtan hallgatott és folyamatos támogató figyelmével megerősített, vagy éppen a megfelelő irányba terelte a gondolataimat. Megmutatta, hogy mindenben keressem meg a pozitívumot, azt, ami nekem örömet okoz és azt erősítsem magamban. És a türelemre, a kitartásra is felhívta a figyelmemet, mert egy-egy változás, új szokás kialakítása az életünkben több hónapos “munka”. Mindenkinek ajánlani tudom csak, mert az önismeret, a fejlődés igénye, a céljaink elérése a coach folyamattal, Réka segítségével sokkal könnyebben elérhető!”

  Fekete Ibolya

 3. Réka Birizdó

  admin

  “Ritkán tapasztalni, hogy valaki értő figyelemmel forduljon az ember felé.
  Réka, olyan Segítő, akiből árad a nyugalom, az elfogadás.
  Figyelme középpontjában a probléma és annak megoldási lehetőségei vannak.
  Hálás vagyok, hogy rábukkantam az Általa nyújtott lehetőségre.
  Jó szívvel merem ajánlani a Vele való együttműködést.”
  AA

 4. Réka Birizdó

  admin

  Réka pontos és megbízható, amelyek az együttműködés alappillérei számomra. A problémát megoldandó feladatnak tekinti. Nyíltan kommunikál, gondolkodás nélkül teszi fel a megfelelő kérdéseket, miközben Rád szegezi a tekintetét. Nincs kibújás. Gondolkodni kell, cselekedni kell, fejlődni kell. Vagyis pontosan az történik, amiért megkerested.

  Darabos Regina

 5. Réka Birizdó

  admin

  ,,Réka egyenes, de kedves stílusa nekem nagyon bejön. Jó, hogy nincsenek felesleges körök és mellébeszélés. Célravezető kérdések, hasznos személyiségtesztek és házi feladatok voltak. Konkrét hétköznapi szituációkból vettük a pozitív, követendő példákat. Gyakorlatorientált módszer, nem voltak elvont fejtegetések. Sokat segített a sorstársak példáiból hozott megerősítések. “

  B.Réka

 6. Réka Birizdó

  admin

  ,,Rékában egy nagyon lelkes, türelmes karaktert ismerhettem meg. A beszélgetések valóban rólam szóltak, közös munkánk célja a probléma valódi okának megkeresése volt. Minden alkalmommal segített egy másik aspektusból megmutatni a témát, amely saját magamra is jobb rálátást adott. Hálás vagyok a közös munkáért, ugyan nem könnyű kimondani a valódi igazságot, de ez valóban segít az életben erősebbé válni. Köszönöm :)”

  K.A

 7. Réka Birizdó

  admin

  ,, Elképesztő jó hangulatban teltek az ülések. Hatalmas felismeréseket hozott magammal kapcsolatban. Képes vagyok már tisztán látni. A célomat illetően, elsődleges lépéseket meg is tettem, amely Rékának köszönhető. Lelkes, motiváló személy, akiből sugárzik a vidámság és a szeretet. Őszintén lehetett beszélni, egyáltalán nem éreztem, hogy ítélkezne felettem. Ajánlom mindenkinek, aki elakadt az életében és nehézséggel áll szemben, vagy nem találja a célját!”

  S. Erika

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük