fbpx

Soul Reaction® VIP

149000 Ft

Kategória:

Leírás

Soul Reaction® VIP

A termék megvásárlását követően felveszem veled a kapcsolatot. Időpontot egyeztetünk a 1. alkalomra, ahol apró részletekig átbeszéljük a Te igényeidet, elképzeléseidet, és az elakadásodat. A mentorprogram által életed 180 fokot fog venni, ezt garantálom Neked. Rengeteg felismerésre és mély önismeretre teszel szert!

Mindvégig személyre szabott feladatokat kapsz. Az elvégzett munkádat alkalomról alkalomra kiértékelem. Ennek köszönhetően nincs mellébeszélés, cselekedni fogsz. Kilépsz a halogatás csapdájából. Rálépsz az önmegvalósítás útjára. Kimondod régóta elnyomott érzéseidet, gondolataidat és meghallod a belső hangot, amelyet olyan hosszú ideje nem akartál meghallani! Innentől fogva pedig nem lesz előtted akadály!

Első alkalommal alaposan megvizsgáljuk a célodat. Felépítünk egy stratégiát, ami alapján haladni fogunk.  Következő alkalmak során megvizsgáljuk és feltárjuk a hitrendszereket, amelyek akadályoznak az önmegvalósításban. Felismerjük és nevén nevezzük a negatív gondolataidat! Átformáljuk őket, támogató gondolatokká. Belső szorongásodat feloldjuk, és kezedbe veszed az életed irányítását.

A felépített stratégiával haladunk a célod felé, amelyhez alkalomról – alkalomra közelebb kerülünk. Minden találkozást követően újult erőre kapsz, motivált, lelkes és megállíthatatlan leszel. Erősödik önbizalmad, önbecsülésed. Felelősséget vállalsz önmagadért, döntéseidért. Meghozod a régóta szükséges lépéseket.

 • A VIP csomag során végig szoros együttműködésben leszünk.
 • Kérdéseidet 1-2 órán belül megválaszolom, korlátlanul küldhetsz e-mailokat.
 • Végig Veled leszek, egy biztos pont leszek, de nem fogsz tőlem függeni, a saját döntéseidet hozod meg. Azokat a döntéseket amelyek a legjobbá tesznek TÉGED!
 • Kéthetente 1 felvett meditációs hanganyagot bocsátok a rendelkezésedre, amely megadja a relaxációhoz szükséges hangulatot.

Ajándékokkal leplek meg.

 • Tiéd lesz az online letölthető Önbizalom növelő tréningem, közel 25 módszerrel gazdagít Téged, hogy határozottan és magabiztosan képviseld önmagad!
 • Karrierteszt remek lehetőséget biztosít, ha munkahely, szakma váltásban gondolkodsz. Nagyon pontos leírást kapsz, így a kétségek, válaszokká alakulnak.

Azt veszed észre a mentorprogram során, hogy gondolkodásmódod megváltozik, a megoldásokra fókuszálsz, irányítani fogod életedet, a program végére megteremtetted Önmagad legjobb verzióját.

Ne tétlenkedj!, nincs elvesztegetni való időd! 4-6 hónap és megváltozik az életed.

Én biztos vagyok a dolgomba, ezért 100%-os garanciát vállalok.

 

Ajándék:

 • Karrierteszt
 • “#14napos önbizalom növelő kihívás”
 • Önbizalom növelő online tréning

Mennyibe kerül?

 • Early bird: 129.000 Ft érvényes szeptember 23-ig.
 • Szeptember 23-a után: 149.000 Ft
 • Jelentkezési határidő október 30-a, utána nem elérhető!

Részletfizetés esetén az EARLY BIRD ár nem él!

Részletfizetésről bővebben a fontos tudnivalóknál olvashatsz!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Soul Reaction® VIP” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük